Reviews

Aan Ine heb je een eerlijke en betrokken sparringpartner die meedenkt vanuit positiviteit en mogelijkheden.

Maaike Alkmaar

Ine is positief, doortastend, bevlogen, eerlijk, op zoek naar oplossingen voor álle betrokkenen, benoemt hierin ook grenzen, betrekt andere disciplines indien nodig. Ine helpt ons altijd stappen verder met kind en gezin.

Gea Intern begeleider basisschool

Wij hebben op onze basisschool inmiddels al jaren een goed contact met Ine de Reus. Wij bevelen haar graag aan bij ouders met een hulpvraag m.b.t. bijvoorbeeld de prikkelverwerking. Ook vragen we haar zo nu en dan, om mee te kijken naar een bepaalde casus. Van daaruit ontstaat vaak een directe samenwerking. Ze komt in de groep en kijkt en denkt met ons mee. Wat heeft het kind nodig om tot ontwikkeling te komen?  Ine heeft vanuit haar expertise een professionele kijk op de ontwikkeling van kinderen en kijkt met een brede blik. Niet alleen de prikkelverwerking, maar ook wat doet het met de sociale en emotionele ontwikkeling van een kind. Altijd kijkend en denkend in mogelijkheden; wat heeft dit kind van ons nodig en hoe kunnen we dit kind zo goed mogelijk begeleiden.

Bianca Boerlage schoolleider de Driemaster Alkmaar.

Samengevat: Ine is GOUD! Onze zoon heeft zijn volledige basisschooltijd geploeterd. En wij als ouders/verzorgers daarmee ook. Ine heeft met veel geduld geïnvesteerd om een vertrouwensband te creëren. En pas daarna de ‘hulp’. Door hem te zien zoals hij is. In al zijn prachten en krachten. Ze denkt vanuit zijn wereld. Ze kijkt naar wat WEL kan. Hoe fijn is dat. En niks geforceerd. Geduldig en stap voor stap. Onze zoon is erg op haar gesteld geraakt en wij ook! Voor het eerst voelen wij oprechte en onvoorwaardelijke hulp en steun en durven we dingen los te laten…De wereld zou er nog flink veel Ine’s bij kunnen hebben.

Ouders, verzorger Alkmaar

Ine is een topper! Bij Ine voel je je meteen op je gemak, ze ziet je en ze is heel vrolijk. Ze is heel professioneel en kundig op vele vlakken, ze heeft een groot netwerk en wil gewoon het beste voor elk kind of ouder. Ze zal niet stoppen om naar een oplossing te zoeken. Ze durft alles (liefdevol) te benoemen, wat haar sessies heel effectief maakt en waardoor je ook heel goed weet wat je aan haar hebt. Hoe fijn is dat!

Marjolein Oudegeest BijLein bijles en studiecoaching Alkmaar

“Ine is voor ons als een anker. Wanneer je het niet meer weet is zij daar om te ondersteunen. Met een peptalk maar uiteraard ook met de praktische ondersteuning. Zij is een fijne gesprekspartner, niet alleen om 1 op 1 mee te sparren maar ook in MDO’s van hulpverleningstrajecten is zij de juiste aanvulling die je nodig hebt. Zij kan andere partijen kort en bondig uitleggen wat er aan de hand is en wat er volgens haar nodig is. Ik gun iedere ouder met de nodige uitdagingen mbt zijn of haar kind iemand als Ine, je hebt dan nooit het gevoel dat je er alleen voor staat en voor mij is dat erg waardevol.”

Daniëlle Heiloo

Als zelfstandig werkende kinder en jongerentherapeut schakel ik Ine wel eens in om met me mee te kijken en ondersteuning te bieden bij een client op het gebied van sensorische informatieverwerking en haar expertise als Geef-Me-De-5 practitioner. Ik ervaar Ine als een zeer kundige zorgverlener, veel meer dan alleen als ergotherapeut.  We vullen elkaar goed aan door onze disciplines te bundelen. Doordat we allebei een open blik hebben, halen we in elkaar het beste boven en kunnen we er optimaal zijn voor het kind. Het is fijn om Ine samen te werken.

Lotte de Gruijter Kind- en Jongerentherapeut Het Kinderhart Bergen.

Na het bezoeken van een andere ergotherapie praktijk, waarbij ik mij niet prettig voelde voor mijn zoontje, kwam ik bij Ine terecht. Direct gaf zij mij het gevoel om ‘samen’ aan de slag te gaan.

Ine had na een heel korte observatie, door ziekte van mijn zoon, ons niet losgelaten. Samen hebben we voor hem een juiste school gevonden die voldeed aan zijn punten die hij nodig leek te hebben. Vele overleggen met meerdere mensen, en altijd bijgestaan door Ine. Super fijn!

Eenmaal op de juiste plek heb ik Ine gevraagd weer met hem aan het werk te gaan. De manier van denken past heel goed bij ons. Ook de nieuwe school is erg blij met haar komst!

Kortom, Ine is een heel fijn mens. Je kan goed met haar communiceren en zij laat niet zomaar het kaas van haar broodje eten. Staat haar mannetje en denk écht mee over je kind. Niet per definitie volgens de richtlijnen. Ieder kind is natuurlijk anders.

Ine is zeker te weten een aanrader, om heel fijn mee samen te werken.

Aniek Heerhugowaard